vilken helg!

Asså gud vilken helg vi har haft!
Vi börjar på midsommar. Hade planerat en härlig dag med mimmi och rickard, men dom var tvugna att jobba till typ tio på kvällen, så istället för grillning med våra vänner satte jag och Rasmus oss på donken! Kan ni fatta? Men vi tog en snabbis till m & r när dom kom hem och åt jordgubbar och drack vin, så det blev mysigt typ 11 på kvällen.
Sen igår var första dagen på jobbet. Började med att vi missade busse, så vi var tvugna att ta taxi för att hinna in tid (inte bra för ekonomin) Sen jobbade vi i 8 timmar på ett sjukt roligt jobb. Jag älskar det! Synd att det bara är 1 gång i veckan :( Och när vi kom tillbaka till vårt hostel, hungriga och trötta efter dagens jobb, så fanns det inget rum. Så vi gick till alla andra hostels i Darwin, men samma sak. Inte en ända säng fanns ledig. Så vi var tvugna att antingen sova ute (vilket det finns alldeles för läskiga djur för) eller ta ett hotellrum för 1000 spän. Så det gjorde vi (såå dåligt för ekonomin). Men underbart på samma gång. Vi har en stor dubbelsäng, tv, fräsh dusch! Åh vilket liv man skulle ha om man kunde bo så jämt. Så vi slängde oss in i duschen, la oss i sängen och kollade på tv, och jag drack det gratis te dom bjuder på!
Men som sagt. Ekonomi krisar som tusan nu, så 2:a augusti tror jag vi får kasta oss på ett plan till Sydney och börja jobba på gammla stället igen (eller om man hittar något bättre)

Missnöjd Sigrid på midsommar..

Hotellrummet!

Kommentarer
Postat av: anna

Hoppas det är bra nu. men inte kul att behöva betala så mycket pengar för en natt :(

2011-06-27 @ 01:17:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0