tvättstugan

idag är jag ledig, och det betyder att jag måste göra nått nyttigt av dagen. så idag är det tvättstugan som gäller. Sen trodde jag och Rasmus att vi skulle på fest (sen halloween) men det var visst imorgon :P Så då får det bli lite mys farmför tv:n ikväll istället. Inte helt fel det heller.
Så imorgon är det fest som gäller. Jag ska detta år vara prinsessa, för då slipper jag köpa nya saker, utan lånar en av mammas klänningar, diadem från jobbet, och så är man klar. Rasmus var inte taggad på att vara prins som jag ville :P så han ska va en av killarna i men in black istället, så behöver inte han heller handla nått :P

Klänningen :)

Och kronan..

tacokväll

Igår hade vi Nima och Maria på besök, så vi passade på att äta tacos. Måste väl vara det lättaste att laga eller? Gott blev det iaf, har längtat efter tacos som vi gör det på vårt vis ganska länge ;) Idag är det jobb som gäller, och efter det gymmet. Imorgon är det dags att simma igen. Gjorde ju mit första pass i månadgs, och helt otroligt va dålig jag är. kommer ta lång tid att komma i samma form som jag var när jag åkte, och nu ska jag bara simma tre gånger i veckan och gymma resten, så då tar det väl ännu längre antar jag?

Jag, Nima och Maria för cirka ett år sedan :)

RSS 2.0